Článek

Laser game a piknik v Olomouci!

Profilová fotka

Bc. Barbora Gomolová

Vytvořeno:

Spoluautoři:

  • Bc. Barbora Gomolová
  • Bc. Iveta Bučanová

Na závěr školního roku jsme se třídou 5. B podnikli výlet do krásné Olomouce. Termín jsme zvolili poněkud dříve, jelikož v červnu nás postupně opouští žáci, kteří vyráží na dovolenou. Dne 31. května jsme se tedy vypravili na závěrečný školní výlet. Z vlakového nádraží jsme se vydali pěšky do centra a obdivovali jsme zdejší stavby a prostředí. Snad nejčastější byly různé komentáře k názvům a typům místních obchodů.

Žáci se však nejvíce těšili na laser game. Předem vytvořili týmy, ve kterých se postupně vystřídali v aréně. Atmosféra byla úžasná a všichni byli velmi soutěživí.

Poté jsme zamířili vyzvednout oběd a odtamtud rovnou do parku ve Smetanových sadech. Počasí nám celý den přálo, a my si tak mohli uspořádat parádní piknik. Nejprve jsme se pořádně najedli a chvíli odpočinuli. Děti si pak začaly organizovat zábavu – nejvíce jich chtělo hrát „na schovávanou“.

Čas nás již tlačil a my museli pomalu balit kufry. Na závěr jsme si tedy dali další menší „túru“ v podobě zpáteční cesty na vlakové nádraží. Všichni jsme byli již unavení a zdálo se, že vlak nestíháme, naštěstí jsme nikoho nemuseli nést a vlak jsme včas stihli.

Už teď se těšíme na další výlet a společné zážitky.

Galerie